Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

 

A Hagyó Kft. a prémium minőség és az innováció elkötelezett híve, élenjárók vagyunk a kutatás-fejlesztésben és komplexitásban, melynek eredménye, hogy magas minőségű végtermékek létrehozására képes, teljes technológiai sort (alapanyag feldolgozás és lepárlás) tudunk biztosítani vevőink részére. Elsődleges célunk az energia racionalizálás, valamint az integrált automatizálás felsőfokon.

 

CSÚCSTECHNOLÓGIA MINDEN MÉRETBEN

Cégünk vállalja komplett borászatok, gyümölcslévonalak, pálinkafőzdék és sörüzemek technológiai megtervezését, kialakítását a-Z-ig. Termékpalettánkon megtalálja a házi gyümölcsfeldolgozás berendezéseit is. Mindehhez a legkorszerűbb erjesztési és lepárlási technológiát biztosítjuk ügyfeleink részére.


TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ

A pálinka készítése kellő tudást, de még annál is nagyobb alázatot kíván. Világra jötte egy olyan ősi misztikus folyamat és szertartás eredménye, amiben a romlandó gyümölcs halhatatlanná, és örökéletűvé válik. Lepárlókészülékünk a tradicionális párlat készítést a legmodernebb technológiával ötvözi, melyet a berendezés egyedi formavilága és design-ja is tökéletesen tükröz. A hagyományos módszerekre épülő technikai vívmányaink (többségében) szabadalommal védettek, így kizárólag ügyfeleink részére elérhetőek.