Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Prototípusokat avattunk új üzemcsarnokunkban

2019. július 6-a újabb mérföldkő a 20 éves Hagyó Kft. életében, Palkovics László az Innovációs és Technológiai Minisztérium minisztere és Kovács András a Hagyó Kft. ügyvezetője avatták fel a cég legújabb fejlesztésű lepárló berendezésének és az elcukrosító reaktorának prototípusát, valamint az újonnan elkészült II. üzemcsarnokot.

Kérjük tekintsék meg az ünnepségről készült fotókat a Facebook képgalériánkban.

Büszkék vagyunk arra, hogy az országos és a helyi média is beszámolt ünnepségünkről:

Híradó   kormany.hu   MINAP hetilap   Észak-Magyarország megyei napilap   Miskolc Televízió

 

Tisztelt leendő és meglévő Partnereink!

Köszönjük, hogy a "Szőlészet és Pincészet 2019" kiállításon Önök közül oly sokan felkeresték standunkat! A kiállított innovatív termékeink közül a 11 tálcás, hőszivattyús, automatizált aszaló-szárító berendezés a Szőlészet és Pincészet kiállítás újdonságai között is szerepelt:

http://magyarmezogazdasag.hu/2019/01/26/ujdonsagok-szoleszet-es-pinceszet-kiallitason

A kiálltáson készült fotóinkat a Facebook oldalunkon követhetik: https://www.facebook.com/hagyokft/

 

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy meghirdetésre került a „Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban (felhívás kódszáma: VP3-4.2.1-4.2.2-18) pályázat a Széchenyi 2020 program keretében. A felhívást ide kattintva érheti el.

További tájékoztatás érdekében kérem forduljon Szűcs Edina kolléganőnkhöz a 06-30/4250092 telefonon vagy írjon e-mail címünkre info@hagyokft.hu    

A Hagyó Kft. világszínvonalú technológiával, több mint 10 szabadalommal és 200 referenciával, számos elnyert és sikeresen lebonyolított pályázati projekttel a háta mögött kínál teljeskörű szolgáltatást jelenlegi és jövendőbeli partnereinek

  • folyamatos információt a pályázattal kapcsolatban
  • pályázatíró kapcsolatrendszer biztosítását
  • komplett borászati, pálinkafőző és gyümölcsfeldolgozó technológiát
    • egyedi tervezést
    • gyártást/értékesítést
    • telepítést/beüzemelést
  • energiahatékony megoldásokat, melyeket a pályázat elbírálásánál nagyobb súllyal értékelnek

A pályázat rövid összefoglalója:

Tervezett teljes keretösszeg: 50 milliárd forint
Kérelem benyújtható: 2019. január 2. - 2021. január 4.
Projekt megvalósítható: 24 hónap
Fenntartási kötelezettség: 5 év


1. célterület – Élelmiszer-feldolgozó üzemek fejlesztése

Mezőgazdasági termékek értéknövelése, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása az élelmiszer-feldolgozás hatékonyságának növelése érdekében.

Támogatható tevékenységek:

  • termeléshez kapcsolódó új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása és/vagy
  • a célterülethez tartozó tevékenységet szolgáló épületek, építmények kivitelezése

 

2. célterület – Borászati üzemek fejlesztése

Borászati gépek, technológiai berendezések beszerzése, építéssel járó fejlesztési beruházások.

Támogatható tevékenységek:

  • szőlőfeldolgozáshoz, mustkezeléshez, bor-, pezsgő-, illetve habzó bor készítéséhez, kezeléséhez, tárolásához, érleléséhez és kiszereléséhez kapcsolódó új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása; és/vagy
  • a tevékenységet szolgáló épületek, építmények kivitelezése

    

Hagyó Kft.