Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

A „Termékbarát technológiák” egy globális, a teljes rendszert átfogó és végigkísérő, nagyon  kíméletes eljárás, amit a józan ész és a természet törvényei alapján hoztunk létre, tiszteletben tartva ezzel az Élő világ szellemiségét.


Mit is jelent ez?
 

Ezáltal a terméket mindig csak a szükséges mértékben terheljük meg. Feleslegesen nem törjük, nem nyúzzuk, nem sokkoljuk, mindig csak apró lépésekben terelgetjük a kívánt cél felé, törekedve ezzel az optimális végtermék megteremtésére. Ezt hagyományos módszerekkel  szinte lehetetlen megvalósítani, ezért nagyon komoly technológiai és technikai hátteret igényel.
Ennek érdekében ötvözzük a hagyományos és jól bevált tradíciókat, valamint korunk legújabb technikai vívmányait. Mivel élő anyaggal dolgozunk, azt csak intelligens módon, intelligens eszközökkel kezeljünk, ha a prémium kategóriában szeretnénk termékeinket eljuttatni.

Csúcsterméket csak kiváló minőségű nyersanyagból, csúcstechnológiával és megfelelő humán háttérrel  lehet biztonsággal előállítani. Véleményünk szerint a prémium termék minőségét 30%-ban a gyümölcs, 30%-ban a technológia, 30%-ban a humán forrás valamint 10%-ban a szerencse vagy Isten (kinek-kinek hite szerint) határozza meg.