Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
ELISMERÉSEINK

 

B.-A.-Z. MEGYE ÉV VÁLLALKOZÓJA DÍJ 2018

 

 

Társaságunk, a HAGYÓ KFT., 1999-ben történt megalakulása óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával. Cégünk az elmúlt években főleg a borászati, gyümölcsfeldolgozási, és pálinkafőzési területen lévő innovatív technológiák fejlesztésével és telepítésével szerzett ismertséget. Technológiáinkat rugalmasan adaptáljuk az üzemek nagyságához, termékstruktúrájához, valamint a meglévő műszaki- technológiai hátteréhez. A korábbi évek dinamikus fejlődésének köszönhetően bel- és külföldön összesen már több, mint 200 referenciával rendelkezünk, az irányított erjesztés technológiák tekintetében pedig hazánkban piacvezetők vagyunk. Technológia beruházásainkat igény esetén generál szinten valósítjuk meg, a tervezéstől a kivitelezésig. Ennek elismeréseként kaptuk meg 2013-ban a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Nívódíját.

Berendezéseink és rendszereink a termelői szférában lévő élelmiszeripari üzemeken kívül megtalálhatóak a közép- és felsőoktatási intézményekben, továbbá a kutatóintézetekben is. Társaságunk megalakulása óta folyamatosan fejlesztjük termékkínálatunkat, jelentős anyagi- és humánerő ráfordítással keressük a lehetőségeket új technológiák és berendezések megalkotására. Ennek keretében kezdtük el 15 évvel ezelőtt a lepárlási technológiák és a gyümölcsfeldolgozási technológiák fejlesztését, gyártását.

HAGYÓ-SPIRIT” lepárlóberendezés-családunk tagjait a házi főzdéktől az ipari berendezésekig a hagyományos, illetve legmodernebb technológiák szerint is készítjük. A saját fejlesztésű berendezéseinken tíz bejegyzett szabadalommal védett újításunkat alkalmazzuk.

Magyarországon egyedülálló módon megalkottuk, és folyamatosan fejlesztjük a borászatok és pálinka főzdék számítógépes automatizálási rendszerét, mely az alapanyagtól a végtermékig, vezérli és nyomon követi a folyamatok jelentős részét. Célunk volt a fejlesztések során a teljes rendszert átfogó és végig kísérő kíméletes eljárás, amit a józan ész, és a természet törvényei alapján hoztunk létre, tiszteletben tartva ezzel az élő világ szellemiségét.

Mindezek mellett elsődlegesnek tartottuk, hogy egy olyan, jellegzetesen magyar berendezést hozzunk létre, mely tükrözi a magyar formavilágot és a magyar szellemiséget is, hozzájárulva ezzel kultúránk és hagyományaink ápolásához, nemzeti tudatunk és büszkeségünk megőrzéséhez.

Berendezésünket, „Magyar földön, Magyar ésszel, Magyar kézzel®” hoztuk létre, amely így igazán Hungarikumnak számít.

Meggyőződésünk, hogy igazi Hungarikumot csak Hungarikummal lehet és szabad megteremteni.