Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

Piaci megjelenés támogatása a Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nél

Társaságunk, a Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1999-ben történt megalakulása óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és technológiák fejlesztésével, gyártásával illetve installálásával.

Cégünk tulajdonosi körét két magánszemély adja, akik az alapítás óta teljes jogkörrel rendelkeznek. A tevékenységi körön belüli kiemelt fontosságú üzletágaink közé tartozik a borászat, lepárló és egyéb élelmiszeripari berendezések és technológiák tervezése. Vállalkozásunk gazdálkodása stabil, amely több tevékenység együttes működésén nyugszik, piacát és termék kínálatát megalapítása óta folyamatosan bővíti. A projekt keretén belül a Hagyó Kft. célja lepárló üzemi és borászati technológiák exportálása eddig számunkra idegen piacokra. Az iparág számára kiemelkedően fontos ipari kiállításokon, illetve szakmai vásárokon való részvétel 2 fő célt szolgál. Egyrészt lehetővé teszi, hogy társaságunk kiállítsa releváns termékeit és bemutassa szolgáltatásait a megcélzott piacok résztvevőinek, potenciális vásárlóinak. Másrészt lehetőséget teremtünk cégünk amerikai vásárokon lévő munkatársainak, hogy első kézből ismerhessék meg a helyi piac sajátosságait, ezáltal felmérve a piacban rejlő különböző lehetőségeket valamint hatékonyabbá téve cégünk jövőbeli marketing stratégiáját.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

7.499.375 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezése: 2015.11.23.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-14-2014-00124

Kedvezményezett: Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 3508 Miskolc Futó utca 77.

Megvalósítás helyszíne: 3508 Miskolc Futó utca 77.

Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium 1139 Budapest Váci út 83.

 

 

Technológiafejlesztés a Hagyó Kft-nél

Társaságunk, a Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1999-ben történt megalakulása óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és technológiák fejlesztésével, gyártásával illetve installálásával. Cégünk tulajdonosi körét két magánszemély adja, akik az alapítás óta teljes jogkörrel rendelkeznek. A tevékenységi körön belüli kiemelt fontosságú üzletágaink közé tartozik a borászat, lepárló és egyéb élelmiszeripari berendezések és technológiák tervezése. Vállalkozásunk gazdálkodása stabil, amely több tevékenység együttes működésén nyugszik, piacát és termék kínálatát megalapítása óta folyamatosan bővíti.
Jelen projektben új termékek gyártásának bevezetésével, jelenlegi gyártástechnológiánk fejlesztésével, illetve a megfelelő számítógépes támogatás használatával versenyképességünk növelését tűztük ki célunknak. Elsődlegesen fémmegmunkálási tevékenységhez kapcsolódó gyártótechnológiai eszközöket kívánunk beszerezni. Gyártási kapacitásunkat 3 db új technológiai eszköz üzembe állításával kívánjuk bővíteni Eszközlistánkon szerepel egy maró-gravírozógép; lemez préselésére megmunkáló gép, valamint egy tartályfenék peremező, illetve egy vállalatirányítási rendszer, amely 12 szoftverből és 10 hardverből áll.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

31.640.065 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezése: 2016.12.19.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00787

Kedvezményezett: Hagyó Kft.

Székhely: 3508 Miskolc Futó utca 77.

Megvalósítás helyszíne: 3508 Miskolc Futó utca 77. Hrsz.: 40789/23

Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium 1139 Budapest Váci út 83.

 

 

Bioinformatikai alapokra helyezett, prémium minőségű párlatok gyártására alkalmas berendezések exportkapacitás bővítésére irányuló fejlesztése

A projekt célja egy prémium minőségű végtermék előállítására alkalmas komplex gyártási folyamat, valamint az ehhez szükséges speciális berendezések és egyedi gépek kifejlesztése. Az első fázisban a kutatások és a termékfejlesztési központ építési munkái, a második fázisban a kutatási eredményekre alapozott technológia fejlesztése során a prototípus termékek gyártása, a harmadik fázisban a kereskedelmi célra szánt végleges paraméterezésű és felszereltségű berendezések és eszközök sorozatgyártásának kialakítása az új termékfejlesztési központban.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által az Irinyi Terv iparstratégiai támogatási
program keretében nyújtott támogatás összege:

179.907.598 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezése: 2018.05.15.

Kedvezményezett: Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 3508 Miskolc Futó utca 77.

Megvalósítás helyszíne: 3508 Miskolc Futó utca 75.

Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium 1051 Budapest, József nádor tér 2-4.