Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Adós neve: Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása:

A Hagyó Kft. likvid működésének zavartalan biztosítása, a működési költségek finanszírozásán keresztül.

Hitelprogram azonosítójele: GINOP8.3.5-18/B

Szerződött visszatérítendő hitel összege: 136.045.750.-Ft

 

*

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Adós neve: Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása:

A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.

Hitelprogram azonosítójele: GINOP8.3.5-18/B

Szerződött visszatérítendő hitel összege: 25 Millió Forint

 

*

 

A Hagyó Kft. hatékonyságának bel és külföldi piacokon való növelése, a munkahely megtartás és optimalizálás jegyében, különös tekintettel a kialakult nemzetközi válság helyzetre.

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt során beszerzett eszközök és berendezések jelentősen növelik cégünk hatékonyságát, a munkák minőségét, ezáltal közvetlenül és közvetetten is hozzájárulnak árbevételünk és eredményességünk növekedéséhez, közvetetten pedig a munkaerő megtartáshoz és ennek növeléséhez is. E mellett mind a mérnöki előkészítési mind a fizikai gyártási munkák folyamatainak optimalizálása, ezáltal hatékonnyá és gazdaságossá tétele érhető el.  A mérnöki tervezőrendszerek és hozzá kapcsolódó szoftverek nemcsak a tervező és gyártástámogató mérnökök munkáját teszik gyorsabbá és egyszerűbbé, hanem a vállalaton belüli egyes szakágak együttműködésére is serkentőleg hatnak. A híddaru lehetőséget biztosít nagyobb tömegű berendezések mozgatásához a gyártási, összeszerelési munkafázis során A termékfejlesztés eredményeként, illetve a jelenleg ismert export igény kielégítésével pedig elérhetővé válnak olyan piaci szegmensek is melyek új távlatokat nyitnak meg, árbevétel növekedést jelenthetnek.

A kdevezményezett neve:  Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Szerződött támogatás összege:   17 896 326 Ft

Támogatás mértéke: 69,999997%

Projekt befejezése: 2021.06.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03430

 

*