Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

BEMUTATÓ ANYAG>>>>>>

 

HAGYÓ MULTI

Egyedi fejlesztésű többfunkciós berendezés kisgazdaságok és közösségek számára

       A HAGYÓ-MULTI berendezés a nagyüzemi élelmiszergyártással ellentétben a tradicionális, kézműves jellegű és a hagyományos eljárásokon alapuló élelmiszerkészítés folyamatát könnyíti meg, XXI. századi technológia alkalmazásával.

       A többfunkciós berendezés ideálisan illeszthető a kisüzemi szférába, létrehozásával sikerült megalkotni egy olyan eszközt, mely egyedülálló a piacon.

       Egyszerű kezelhetősége és rendkívüli sokoldalúsága révén alkalmas arra, hogy egy családi gazdaság szinte teljes termékskálájának elkészítésében használható legyen. Nem csak gyümölcsök feldolgozására (lekvár, szörp, gyümölcslé), hőkezelésére, hanem illóolajok és pálinka lepárlására, sajtok készítésére, méz töltés előtti melegítésére (elfolyósítás), de akár húskészítmények hőkezelésére, zsírsütésre, forraltbor készítésére is kiválóan alkalmas.

Felépítése rendkívül praktikus (dupla falú üst, a kifolyócsonk alá nagyobb edény is aláfér), a berendezés teteje teljes egészében felnyílik, így lehetőség van az egyedi keverőszerkezet, vagy a kosarak kiemelésére is.

Az üst könnyen tisztítható, ennek köszönhetően a berendezéssel előállítható végtermékek sora széles határok között változtatható anélkül, hogy termékváltáskor fennállna annak a kockázata, hogy a korábbi termék zamatanyagai bármilyen formában is befolyásolnák a következő termék ízét.

ALAPKIVITEL ALKALMAS

LEKVÁRKÉSZÍTÉS:

letapadásmentes, élelmiszeripari szilikonlapátos keverő, nagy kitárolócsonk

BEFŐZÉS, TARTÓSÍTÁS:

üveges befőtt, savanyúság, szósz és zöldségkrém készítése kontrolált hőkezeléssel

NAGYKONYHAI BERENDEZÉS:

abálás (disznóvágás), meleg italok (pl. forralt bor) és bármilyen étel elkészítése (pl. gulyásleves) valamint takarmánynövények előfőzése

 

EGYEDI KIEGÉSZÍTŐKKEL ALKALMAS

(egymásra helyezhető 2 részes üstkosár, véghűtő, aromaoszlop, epruvetta, illóolaj elválasztó, sajtkeverő, stb.)

MÉHÉSZET

méz- pergetés, cukoroldás, krémesítés és viaszolvasztás

SAJTKÉSZÍTÉS

kontrollált hőkezeléssel, egyedi keverővel és sajthárfával

KISÜSTI PÁLINKAKÉSZÍTÉS

szakaszos üzemű kétlépcsős lepárló

magas szárazanyag tartalmú alapanyagok (pl. törköly) lepárlása

PÁRLATKÉSZÍTÉS AROMAOSZLOPPAL

egylépcsős lepárlóként akár gin, whisky (gabona elcukrosítás) készítésére is alkalmas

GYÓGYNÖVÉNYLEPÁRLÁS

illóolaj kinyerése gyógy– és fűszernövényből (pl. levendula) beépített gőzgenerátorral

SÖRKÉSZÍTÉS

egyedi maláta- és komlókosárral, keringető szivattyúval

 

 

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:

TÖLTÉSI TÉRFOGAT: 100 liter

FŰTÉSI MÓDOK: gáz/fa/elektromos

KEVERÉS: elektromos működtetésű, cserélhető keverővel

ANYAGMINŐSÉG: rozsdamentes acél (1.4301)

BURKOLAT: csiszolt, pikkelyezett lemez

SÚLY: 135 kg (kiegészítők nélkül)

BEFOGLALÓ MÉRET: 960 x 790 x 1230 mm (kiegészítők nélkül)